Puiul cu parmezan , spanac si fasole verde este un preparat gustos si savuros. Se serveste cu cartofi fierti, aromati cu ulei de masline si otet balsamic. Mai poti presara si putin patrunjel.
Ingrediente pentru puiul cu parmezan, spanac si fasole verde
1 albus
50 grame parmezan ras
4 piepti de pui
400 grame cartofi noi taiati in cuburi
140 grame mazare
1 legatura spanac
5 ml otet balsamic
10 ml ulei de masline.
Cum se prepara puiul cu parmezan, spanac si fasole verde
Intr-un bol amesteca albusul cu sare si piper. In alt bol adauga parmezanul. Tavaleste pieptul de pui prin albus apoi prin parmezan.
Aseaza pieptul de pui pe un gratar bine incins. Lasa pe foc timp de 10 - 15 minute, pe fiecare parte, pana devine auriu si crocant.
Intre timp fierbe cartofii in apa clocotita timp de 10 - 15 minute. Adauga si mazarea pentru 5 minute. Scurge apoi bine legumele.
Intr-un bol amesteca legumele cu spanacul, otetul si uleiul de masline. Asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste puiul cu parmezan, spanac si fasole verde
Puiul cu parmezan, spanac si fasole verde se serveste ca atare.