Ingrediente pentru drob de miel gustos si rapid
- organele de la un miel
- 200 g de carne macra de miel
- doua felii de paine imbibate in lapte
- 3 oua fierte
- 3 oua crude
- doua legaturi de ceapa verde
- 3 fire de usturoi verde
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- prapure
- sare
- piper
- o lingura de ulei
Cum se prepara drobul de miel gustos si rapid
Dupa ce ai fiert organele si carnea slaba de miel, taie-le in bucatele mici cu ajutorul robotului de bucatarie. Marunteste painea ca pentru compozitia de chiftele si amestec-o alaturi de carne si maruntaie si incorporeaza ouale, ceapa verde si usturoiul tocate marunt, patrunjelul si mararul tocate, sare si piper dupa gust.
Intinde prapurele intr-o tava asemanatoare celor pentru chec, dupa ce ai uns-o cu ulei. Adauga o jumatate din compozitie, asaza ouale fierte in coloana si adauga si restul compozitiei. Acoper-o bine cu prapurele.
Coace drobul in cuptorul incins la 150 de grade timp de 45-50 de minute.
Cum se serveste drobul de miel gustos si rapid
Drobul de miel gustos si rapid se serveste rece, ca aperitiv, alaturi de ceapa verde si ridichi.
Sursa foto: myraskitchen.blogspot.com