Primavara se apropie cu repeziciune, asa ca indicat ar fi sa mancati cat mai multe fructe si legume. Va propunem o salata usoara, rapid de facut si ideala pentru a folosi resturile din puiul pe care nu l-ati terminat la pranz.
Ingrediente pentru salata de pui la cupe
2 oua
4 frunze mari de salata, rupte in bucati
200 gr. piept de pui, copt
100 gr. de porumb dulce, din conserva, scurs si clatit
1 morcov curatat
2 cepe verzi, feliate subtire
2 rosii
pentru dressing
2 linguri ulei de masline
1 lingura otet de vin alb
1 lingura de mustar
Cum se prepara salata de pui la cupe
Fierbe mai intai ouale, apoi lasa-le la racit. Separa albusul de galbenus si da-le pe razatoarea mica, in doua vase separate. Rade si morcovul, dar de aceasta data pe razatoarea mare.
Taie in cubulete mici carnea de pui, iar rosia feliaz-o cat mai subtire.
Combina intr-un pahar ingredientele pentru dressing.
In 4 cupe pune straturi de salata verde, morcov, carne, porumb, ceapa, albus si galbenus.
Decoreaza cupele cu feliutele de rosie, apoi stropeste salata cu dressing.
Cum se serveste salata de pui la cupe
Serveste salata de pui proaspata, cu felii de paine prajita langa.
#retete #salata de pui #salate #pui
Reteta din resturi: Salata de pui la cupe
Reteta din resturi: Salata de pui la cupe Primavara se apropie cu repeziciune, asa ca indicat sa mancati cat mai multe fructe si legume. Va propunem o salata usoara, rapid de facut si ideala pentru a folosi resturile din puiul pe care nu l-ati terminat la pranz.- 2012-03-05 2012-03-05
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa