Salata de toamna cu legume coapte este parfumta si delicioasa, ideala pentru o cina usoara in familie. Se prepara rapid si se serveste cu muguri de pin si iaurt.
Ingrediente pentru salata de toamna cu legume coapte
60 ml ulei de masline
30 grame chimion
2 catei de usturoi
1 bulb de fenicul taiat in cubulete
800 grame dovleac taiat in cubulete
2 cepe rosii
100 grame branza de capra
3 rosii taiate in sferturi
60 grame rucola
50 grame muguri de pin.
Pentru sos:
zeama de la o lamaie
10 grame zahar
10 grame boia dulce
2 catei de usturoi
80 ml ulei de masline.
Cum se prepara salata de toamna cu legume coapte
Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca uleiul cu chimionul, usturoiul, dovleacul, fenicului si ceapa. Asezoneaza cu sare si piper. Transfera totul intr-o tava si da la cuptor pentru 20 - 25 de minute.
Pentru sos, intr-un bol amesteca toate ingredientele si asezoneaza cu sare si piper. Aseaza legumele coapte intr-un bol, adauga branza de capra, rosiile, rucola si sosul. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca.
Cum se serveste salata de toamna cu legume coapte
Salata de toamna cu legume coapte se serveste cu muguri de pin pe deasupra.
#legume #retete #salate # legume coapte # salata cu legume # salata de toamna
Salata de toamna cu legume coapte
Salata de toamna cu legume coapte Salata de toamna cu legume coapte este parfumta si delicioasa, ideala pentru o cina usoara in familie. Se prepara rapid si se serveste cu muguri de pin si iaurt.- 2012-09-04 2012-09-04
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa