Sfaturi culinare

#alimente frigider #alimente #frigider

Alimentele pe care sa NU le tii niciodata in frigider!

Cei mai multi oameni depoziteaza rosiile in frigider pentru a nu se strica rapid. Acest lucru este un mit in cazul acestor fructe. Umezeala si aerul rece din frigider duce la stricarea rapida a rosiilor. In plus gustul si textura acestora se schimba odata ce sunt depozitate in frigider. Pentru a rezista mai mult si pentru a fi mai gustoase rosiile se depoziteaza intr-un loc umbros, la temperatura camerei. Acestea trebuie puse pe o bucata de hartie care sa absoarba umezeala si sa impiedice mucegaiul sa se formeze.

Cafeaua

Pastrezi cafeaua la frigider crezand ca in acest fel aroma acesteia dureaza mai mult? Cafeaua trebuie depozitata intr-o cutie speciala sau intr-un borcan si tinuta intr-o incapere umbroasa, departe de razele soarelui. Aceasta trebuie ferira de temperaturile reci si de umezeala.

Sursa foto: manonamai.lt

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare