De Florii este dezlegare la peste! Pentru a sarbatori cum se cuvine duminica Floriilor, sau daca ai invitati la masa si vrei sa-i impresionezi poti alcatui un meniu simplu dar rafinat. Iata trei retete ce nu trebuie sa-ti lipseasca de pe masa!

Salata de peste cu portocale

Sursa foto: delicious.com.au

Ingrediente

  • 3 portocale
  • 1 ceapa rosie
  • 8 masline negre, fara samburi, taiate pe jumatate
  • 4 fileuri de peste
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • busuioc
  • rucola
  • menta
  • sare
  • piper

Cum se prepara

Pune la pestele la fript pe un gratar incins, uns cu putin ulei de masline, pentru a nu se lipi. Cand se patrunde bine, pune-l pe un platou si lasa-l sa se raceasca.

Intre timp curata portocalele si taie-le felii. Pune-le intr-un bol impreuna cu maslinele si adauga patrunjel, busuioc, rucola si menta dupa preferinte. Taie eapa julienne si adaug-o peste amestec. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga putin ulei de masline. Amesteca bine apoi adauga si pestele taiat bucatele. Serveste salata cu foccacia sau cu lipii.

Sursa foto principala: golf4good.org

  •   2017-04-06
  •  

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.