Poti face dintr-o masa banala una spectaculoasa cu un truc simplu: pui cateva legume pe gratar si apoi si cateva fructe, pe care apoi le poti transforma intr-un desert special. Iata 7 fructe si legume cu care nu vei da gres:
Piersici
Impreuna cu o bucata de pui sau friptura, piersicile la gratar sunt foarte gstoase. Ele pot fi, de asemenea,servite la desert, cu crema de ciocolata sau inghetata. Sau amandoua.
Avocado
La gratar cu rosii cherry si ierburi, lamai, tot pe gratar, sau un sos acrisor si ai o garnitura speciala.
Pepenele rosu
Caldura de gratar intensifica dulceata acestui fruct dulce si suculent, care poate fi servit direct de pe gratar sau intr-o salata.
Ananas
Este la fel de normal sa punem ananasul pe gratar cum este sa-l punem in blender. Feliile de ananas la gratar arata spectaculos alaturi de o cupa de inghetata de vanilie si sos de rom. De gust nici nu mai spunem!
Zucchini si squash
Aceste doua legume merg impreuna ca Batman si Robin, sustin editorii de la Business Insider. Puteti sa le incercati in stil kebab sau pur si simplu la gratar, cu un pic de sare si putin ulei de masline. Fiecare chef iubeste o garnitura care se gateste in câteva minute.
Ciuperci portobello
Este timpul ca burgerii din ciuperci portobello sa primeasca respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri, iar de aroma lor se bucura atat carnivorii, cat si vegetarienii.Foto: taste.com.au