Sfaturi culinare

# piersici gratar #fructe gratar #pepene gratar #legume gratar #retete gratar

7 legume si fructe care se pot prepara la gratar

Poti face dintr-o masa banala una spectaculoasa cu un truc simplu: pui cateva legume pe gratar si apoi si cateva fructe, pe care apoi le poti transforma intr-un desert special. Iata 7 fructe si legume cu care nu vei da gres: 

Piersici

Impreuna cu o bucata de pui sau friptura, piersicile la gratar sunt foarte gstoase. Ele pot fi, de asemenea,servite la desert, cu crema de ciocolata sau inghetata. Sau amandoua. 

Avocado

La gratar cu rosii cherry si ierburi, lamai, tot pe gratar, sau un sos acrisor si ai o garnitura speciala. 

Pepenele rosu

Caldura de gratar intensifica dulceata acestui fruct dulce si suculent, care poate fi servit direct de pe gratar sau intr-o salata. 

Ananas

Este la fel de normal sa punem ananasul pe gratar cum este sa-l punem in blender. Feliile de ananas la gratar arata spectaculos alaturi de o cupa de inghetata de vanilie si sos de rom. De gust nici nu mai spunem!

Zucchini si squash

Aceste doua legume merg impreuna ca Batman si Robin, sustin editorii de la Business Insider. Puteti sa le incercati in stil kebab sau pur si simplu la gratar, cu un pic de sare si putin ulei de masline. Fiecare chef iubeste o garnitura care se gateste in câteva minute.

Ciuperci portobello

 

Este timpul ca burgerii din ciuperci portobello sa primeasca respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri, iar de aroma lor se bucura atat carnivorii, cat si vegetarienii.Foto: taste.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare