Chipsurile de cartofi cu somon afumat sunt niste aperitive foarte gustoase si potrivite pentru o petrecere in aer liber.

Ingrediente pentru chipsuri cu somon afumat

200 g chipsuri simple, cu sare

50 g somon afumat

3 linguri crema de branza

marar proaspat

2 lingurite capere

sare

Cum se prepara chipsuri cu somon afumat

Amesteca crema de branza cu verdeta tocata marunt. Adauga sare si potriveste de gust. Optional, poti pune si piper proaspat macinat.

Taie somonul fasii subtiri.

Unge chipsurile cu crema de branza, apoi aseaza deasupra fasiile de somon.

Aseaza aperitivele pe platouri, apoi decoreaza-le cu capere.

Cum se servesc chipsuri cu somon afumat

Serveste chipsurile simple.

Se recomanda ca chipsurile sa fie pregatite cu 5 minute inainte de de servire, deoarece, din cauza cremei de branza se vor inmuia.

Foto: babble.com
 

  •   2012-09-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii