Curmalele umplute cu branza de capra sunt potrivite pentru mesele festive sau cu multi invitati. Se prepara foarte repede si au un gust foarte bun.

Ingrediente pentru curmalele umplute cu branza de capra


150 grame branza de capra
1 catel de usturoi tocat fin
patrunjel tocat
16 curmale
sare
piper.

Cum se prepara curmalele umplute cu branza de capra

Intr-un bol amesteca branza de capra cu usturoiul si patrunjelul. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca pana obtii o pasta cremoasa.

Umple apoi fiecare curmala cu cate o lingurita din amestecul de branza. Se pot tine la frigider cateva ore, insa trebuie aduse la temperatura camerei cu 30 de minute inainte de servire.

Cum se servesc curmalele umplute cu branza de capra

Curmale umplute cu branza de capra se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive.
 

  •   2012-04-20
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.