Rosiile gratinate cu feta reprezinta un preparat usor de realizat, savuros si gustos. Este ideal pentru mesele in familie, atunci cand trebuie sa prepari rapid ceva gustos si satios.

Ingrediente pentru rosiile gratinate cu feta


20 ml ulei de masline
2 dovlecei feliati
2 cepe verzi
1 catel de usturoi
busuioc
50 grame feta
7 rosii mici feliate
sare
piper.

Cum se prepara rosiile gratinate cu feta

Intr-un bol asezoneaza feliile de dovlecel cu sare si piper. Adauga putin ulei de masline si amesteca. In alt bol amesteca ceapa verde cu usturoiul, busuiocul tocat si feta.

Intr-o tava din ceramica termorezistenta aseaza feliile de dovlecel. Presara o parte din compozitia cu feta. Adauga inca un rand de dovlecel si presara din nou cu feta. Deasupra adauga feliile de rosii si presara si restul de feta. Stropeste cu putin ulei de masline.

Da tava la cuptorul incins pentru 30 - 40 de minute. Inainte de a servi lasa sa se raceasca 10 minute.

Cum se servesc rosiile gratinate cu feta

Rosiile gratinate cu feta se servesc ca atare.
 

  •   2012-03-23
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.