Rosiile umplute cu cascaval si ceapa sunt un aperitiv simplu de facut si foarte gustos. Cu un astfel de preparat nu poti sa dai gres deoarece este pe placul tuturor.

Ingrediente pentru

5 rosii medii
1/2 canuta branza alba
5 linguri cascaval ras
1 lingurita busuioc proaspat
1 ceapa taiata
2 cepe verzi mici, taiate
1/2 cana ulei de masline

Cum se prepara rosiile umplute

Taie capacul rosiilor si scobeste miezul cu o lingura. Soteaza ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline, pana isi schimba culoarea. Ia apoi tigaia de pe foc. Adauga in tigaie branza, cascavalul, busuiocul, putina sare si niste piper negru macinat. Amesteca bine. Umple cavitatile rosiilor cu aceasta compozitie. Adauga niste cascaval ras la final si pune inapoi capacul rosiei.

Unge o tava cu ulei si pune rosiile, apoi da-le la cuptor 30 de minute la 110 grade Celsius.

Cum se servesc rosiile umplute

Serveste rosiile fierbinti. Le poti decora cu o frunza de menta proaspata.

foto : wearenotmartha.com
 

  •   2012-02-22
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.