Daca vrei sa ai pe masa de si o supa, fa una cu sunca si pastarnac . Este un preparat potrivit pentru aceasta perioada si va fi gata in 25 de minute.

Ingrediente pentru supa de Craciun cu sunca si
 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura pudra curry
  • 250 gr si pastarnac
  • 1 l
  • 100 ml crema de smantana
  • un pumn de sunca rasa
     

Cum se prepara supa de Craciun cu sunca si pastarnac
 

Pune uleiul la incins intr-o cratita si adauga pudra curry. Las-o un minut, pana incepe sa se simta aroma. Apoi adauga legumele, toarna trei sferturi din supa de pui si lasa totul la fiert pentru 5- .

Toarna apoi supa intr-un blender, astfel incat sa fie foarte fina. Daca este prea groasa , mai adauga din supa de pui ramasa. Adauga apoi crema de smantana si sunca, pune inapoi supa in cratita, pe foc si incalzeste-o usor.
 

Cum se serveste supa de Craciun cu sunca si pastarnac
 

Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste cu o lingura de smantana deasupra.

 

  •   2010-12-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii