Tiramisu cu fructe de padure este unul din deserturile usoare, de vara, care nu te tine foarte mult timp ocupat la bucatarie.


Ingrediente pentru tiramisu cu fructe de padure

 

  • 250 g de piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 5 linguri zahar pudra
  • 3 galbenusuri ou
  • 1 ceasca espresso
  • 2 linguri pudra cacao (optional)
  • 300 g fructe de padure


Cum se prepara tiramisu cu fructe de padure


Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adauga mascarpone si continua mixarea pana obtii o compozitie spumoasa.

Pune crema la frigider, iar intre timp, pregateste prajitura.

Inmoaie piscoturile in espresso, apoi aseaza pe un platou un rand de piscoturi, unul de crema si altul de fructe de padure. Continua operatiunea pana termini toate ingredientele, insa ai grija ca ultimul strat sa fie de crema mascarpone.

Presara pudra de cacao peste prajitura, optional.


Cum se serveste tiramisu cu fructe de padure


Serveste aceasta prajitura dupa ce a stat minim 30 de minute la frigider.

Sursa foto: babble.com

 

  •   2012-07-10
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.