Marmelada din sfecla este un preparat gustos. Se prepara repede si este ideal pentru gustati. Se serveste ca atare, pe paine prajita.
 

Ingrediente pentru marmelada din sfecla
 

  • 2 sfecle mici conservate
  • 70 grame marmelada de fructe
  • 30 ml suc de lamaie
  • 30 grame unt
  • 30 ml suc de sfecla
  • sare
  • piper
  • ghimbir.

 

Cum se prepara marmelada din sfecla
 

Scurge sfecla si pastreaza sucul lasat. Intr-o cratita amesteca marmelada cu sucul de lamaie, untul si sucul de la sfecla. Adauga condimentele si apoi sfecla. Amesteca bine ingredientele.

Lasa sa fiarba timp de 5 - 10 minute . Ai grija sa amesteci din cand in cand astfel incat sfecla sa nu se lipeasca.
 

Cum se serveste marmelada de sfecla
 

Marmelada de sfecla se serveste ca atare, pe felii de paine prajita.

  •   2010-11-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii