Legumele de toamna gratinate la cuptor sunt gustoase, calde si aromate, ideale pentru cinele in familie in zilele racoroase de toamna. Se servesc ca atare, calde.

Ingrediente pentru legumele de toamna gratinate la cuptor


100 ml supa de pui
20 grame unt
3 cartofi curatati si feliati
3 cartofi dulci curatati si feliati
1 telina feliata
1 pastarnac feliat
170 grame smantana
300 grame mozzarella
sare
piper.

Cum se prepara legumele de toamna gratinate la cuptor

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o tava amesteca supa cu untul si da la cuptor cateva minute, pana cand untul se topeste.

Intr-un bol amesteca cartofii cu telina si pastarnacul. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga legumele in tava cu supa si unt si amesteca bine. Acopera cu folie si da la cuptor pentru 40 de minute.

Scoate tava si toarna deasupra smantana si presara branza mozzarella. Mai da la cuptor pentru 10 minute.

Cum se servesc legumele de toamna gratinate la cuptor

Legumele de toamna gratinate la cuptor se servesc ca atare, calde.
 

  •   2012-09-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.