Pastele cu chiftelute sunt ideale pentru momentele in care ai pofta de o mancare savuroasa, consistenta si calda. Se prepara repede si se servesc cu parmezan si busuioc tocat.

Ingrediente pentru pastele cu chiftelute


carnea de la 5 carnati
8 cepe verzi tocate
patrunjel tocat
10 grame ketchup
10 ml sos Worcestershire
2 galbenusuri
100 grame pesmet
50 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
1 ardei rosu
400 grame rosii din conserva
200 ml supa de legume
400 grame paste
50 grame parmezan ras
busuioc.

Cum se prepara pastele cu chiftelute

Intr-un bol amesteca carnea cu ceapa verde si patrunjelul. Adauga apoi ketchupul, sosul Worcestershire, galbenusurile si pesmetul. Formeaza chiftelutele. Incinge uleiul si prajeste chiftelutele.

Pentru sos, caleste ceapa, usturoiul si ardeiul. Adauga rosiile si lasa sa dea in clocot. Da focul mai mic si lasa pe foc 20 de minute. Fierbe pastele si apoi scurge-le.

Pentru a servi, aseaza pastele pe un platou. Adauga chiftelutele, toarna sosul si presara parmezan si busuioc.

Cum se servesc pastele cu chiftelute

Pastele cu chiftelute se servesc cu parmezan ras si busuioc tocat.

Autor: Mihaela Rotaru

  •   2012-03-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii