Pastele cu vita si masline verzi sunt ideale pentru serile racoroase de toamna. Se prepara usor, sunt satioase si gustoase. Se servesc cu patrunjel tocat.

Ingrediente pentru pastele cu vita si masline verzi


1 ceapa tocata
3 catei de usturoi
200 grame masline verzi
2 ardei rosii copti
400 grame carne de vita tocata
400 grame paste
5 grame oregano uscat
patrunjel tocat
sare
piper.

Cum se prepara pastele cu vita si masline verzi

Intr-o cratita fierbe apa cu sare si adauga pastele. Lasa-le la fiert timp de 20 de minute. Intr-o tigaie adauga carnea de vita si asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc timp de 10 minute. Amesteca bine.

Transfera apoi carnea intr-un bol. In aceeasi tigaie adauga ceapa, oregano, sare si piper. Lasa pe foc timp de 3 minute. Adauga usturoiul si mai lasa cateva minute, pana devine auriu. Adauga carnea, maslinele, ardeiul copt si zeama de la masline.

Lasa pe foc 5 - 10 minute. Scurge bine pastele si adauga-le intr-o cratita. Peste ele toarna sosul cu carne. Amesteca si mai lasa pe foc 10 minute.

Cum se servesc pastele cu vita si masline verzi

Pastele cu vita si masline verzi se servesc cu patrunjel tocat.
 

  •   2012-09-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii