Ai ajuns tarziu acasa si nu ai chef sa stai prea mult timp in bucatarie? Iti propunem o reteta usoara si rapida de paste cu vita. Sunt savuroase si au o aroma deosebita.


Ingrediente pentru pastele cu vita:

  • 15 ml de ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 400 g muschi de vita
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g anghinare la borcan in ulei
  • 5 g oregano uscat
  • 1 cana de vin alb
  • 300 g smantana de gatit
  • 400 g paste
  • parmezan


Cum se prepara pastele cu vita:

Caleste ceapa cu usturoiul in ulei aproximativ 5 minute. Adauga peste carnea de vita taiata fasii subtiri si las-o pe foc inca 5 minute, apoi stinge-le cu vinul alb. Intr-o oala mai mare pune si pastele la fiert in apa cu putin sare penttru aproximativ 8 minute.

Dupa ce s-au fiert pastele adauga peste ele carnea si amestecul de ceapa cu usturoi. Adauga apoi si maslinele, oreganoul si anghinarele. Toarna peste paste si smantana apoi amesteca-le bine.


Cum se servesc pastele cu vita:

Pastele cu vita se servesc calde, presarate cu parmezan.

Sursa foto: allaboutyou.com
 

  •   2013-08-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii