Feluri principale

#alune #lamaie #pastrav #florii #patrunjel

Pastrav cu alune pentru Florii

Pastravul cu alune este un preparat ideal pentru masa de Florii. Are un gust bun si savuros. Se serveste cu diverse garnituri din legume, patrunjel tocat si felii de lamaie.
 

Ingrediente pentru pastravul cu alune
 

 

Cum se prepara pastravul cu alune
 

Prajeste alunele si apoi toaca-le marunt. Incinge 50 de grame margarina. Asezoneaza pastravul cu sare si piper. Prajeste pastravul in margarina incinsa, pe ambele parti.

Transfera pastravul pe un platou. Adauga in tigaie restul de margarina si mai caleste putin alunele.

Adauga sucul de lamaie si amesteca incetisor. Toarna sosul peste pastrav.
 

Cum se serveste pastravul cu alune
 

Pastravul cu alune seserveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

  •   2011-04-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii