Pentru un pranz sau o cina usoara, pregateste un file de peste cu branza. Poti face acest preparat in numai un sfert de ora, din peste si condimente .
 

Ingrediente pentru peste cu parmezan si condimente
 

  • 1/2 cana parmezan
  • 1/4 cana unt
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1/8 lingurita ceapa
  • 1/8 lingurita sare cu aroma de telina
  • 900 gr file de peste.
     

Cum se prepara pestele cu parmezan si condimente
 

Porneste grill -ul din cuptor. Unge o tava cu ulei sau tapeteaza cu o folie de aluminiu . Aranjeaza apoi fileurile intr-un singur strat. Da-le la cuptor cateva minute, intoarce-le si lasa-le incat 5 minute.

Amesteca intr-un castron parmezanul, untul, maioneza si sucul de lamaie. Asezoneaza cu busuioc, praf de ceapa, sare aromata si piper. Scoate pestele, unge-l cu sosul preparat si da-l inapoi in cuptor pentru a se face la grill. Cand capata o culoare usor maronie si carnea poate fi strapusa cu usurinta, pestele este gata.
 

Cum se serveste pestele cu parmezan si condimente
 

Serveste pestele imediat, cu o garnitura de salata sau legume.


Sursa foto: cheesemerchants.com
 

  •   2012-01-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii