Somonul cu piper rosu , lamaie si ghimbir este ideal pentru cinele speciale, alaturi de o persoana draga. Se prepara foarte repede si este foarte gustos si aromat. Se serveste cu smantana, ceapa verde si piure de legume.

Ingrediente pentru somon cu piper rosu , lamaie si ghimbir

5 fileuri de somon

ghimbir proaspat ras

30 grame piper rosu

sucul de la doua lamai

10 ml ulei de masline

marar

40 grame smantana

ceapa verde

sare

piper.

Cum se prepara somonul cu piper rosu, lamaie si ghimbir

Tapeteaza o tava cu folie de aluminiu si stropeste cu ulei de masline. Aseaza fileurile de somon si asezoneaza cu sare si piper. Presara apoi piperul rosu si mararul.

Intr -un bol amesteca ghimbirul ras cu sucul de lamaie. Torna aceasta compozitie peste somon. Inveleste apoi somonul cu folia de aluminiu.

Da tava la cuptorul incins pentru 15 - 20 de minute. Inainte de a servi, indeparteaza mararul.

Cum se serveste somonul cu piper rosu, lamaie si ghimbir

Somonul cu piper rosu, lamaie si ghimbir se serveste cu putin smantana pe deasupra si ceapa verde tocata.
 

  •   2012-02-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii