Deserturi

#pandispan #zahar #capsuni #unt #faina #scortisoara #oua #migdale

Pandispan de scortisoara cu capsuni

Pandispanul de scortisoara cu capsuni este un desert usor si savuros, potrivit pentru momentele relaxante, alaturi de o cana de ceai sau cafea. Se prepara foarte repede si are un gust bun. Il poti servi atat simplu, cat si ornat cu fructe proaspete si frisca.
 

Ingrediente pentru pandispanul de scortisoara cu capsuni
 

 

Cum se prepara pandispanul de scortisoara cu capsuni
 

Intr-un bol amesteca migdalele, untul, zaharul, faina , scortisoara, oul si galbenusul. Amesteca bine pana cand toate ingredientele sunt bien combinate.

Rastoarna jumatate din aluat intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Peste aluat aseaza capsunile taiate pe jumatate. Adauga apoi si restul de aluat.

Da tava la cuptor pentru o ora. Verifica din cand in cand prajitura.

Cand e gata, scoate pandispanul de la cuptor si lasa sa se raceasca. Aseaza pe un platou si orneaza cu zahar pudra.
 

Cum se serveste pandispanul de scortisoara cu capsuni
 

Pandispanul de scortisoara cu capsuni se serveste cu capsuni proaspete si putina frisca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului