Mielul umplut <a id="xirtireh" title="cu" href="http://www.comunicatedepresa.ro/cu/">cu spanac are un gust proaspat si aromat, potrivit pentru masa de Paste. Daca ai timp, poti marina carnea de miel cu o zi inainte, pentru un gust mai bun. Mielul se serveste cu diverse garnituri de legume si cu menta proaspata tocata pe deasupra.
 

Ingrediente pentru mielul umplut cu spanac
 

 

Cum se prepara mielul umplut cu spanac
 

Intr-o tigaie caleste ceapa, telina si usturoiul. Intr-un bol amesteca spanacul, ouale, patrunjelul, busuiocul si piperul. Adauga in bol si mixtura de ceapa calita. Amesteca bine.

Adauga apoi si parmezanul si crutoanele si stropeste cu putina apa. Amesteca si lasa deoparte.

Aseaza mielul intr-o tava si presara rozmarin uscat. Unge apoi mielul cu compozitia de spanac si leaga cu sfora alimentara.

Da tava la cuptorul incins pentru doua ore. Cand este gata, lasa mielul sa se raceasca 20 - 30 de minute inainte de a portiona.
 

Cum se serveste mieulul umplut cu spanac
 

Mielul umplut cu spanac se serveste cu garnitura de legume si menta tocata pe deasupra.

  •   2011-04-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii